Sorteig de carros de flor, planta i complements

Durant el transcurs de la SETMANA GRAN del Mercat sortejarem UN CARRY amb flor, planta i complements de floristeria cada dia de venda directa entre els compradors que hi assisteixin i s’acreditin a Informació.

Participar-hi és ben fàcil: només cal que passis pel mostrador d’Informació, t’acreditis com a COMPRADOR del Mercat  i et donarem una butlleta per posar a l’urna del sorteig.

BASES

  1. El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya sortejarà 3 carrys de flor, planta i complements de floristeria, durant el transcurs de la Setmana Gran. Un carry cada dia de venda, o sigui, DILLUNS 9 de març, DIMECRES 11 de març i DIVENDRES 13 de març.
  2. El sorteig es durà a terme de forma pública extraient la butlleta d’una urna dipositada a Informació del Mercat. Cada dia de venda (9, 11 i 13 de març) a les 16 hores.
  3. Poden participar a aquest sorteig tots els compradors registrats a la base de dades del Mercat que prèviament s’hagin acreditat al mostrador de Recepció. Un cop comprovada la seva validesa, es permetrà omplir una butlleta de participació amb la dades de comprador i dipositar-la dins una urna. Es pot participar una vegada per cada dia de Mercat.
  4. L’acceptació d’aquest premi implica que el guanyador permeti que es pugui publicar el seu nom i fer ús de la seva imatge, amb finalitats comercials i/o de promoció del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya.
  5. Podran participar tots els compradors registrats a la base de dades del Mercat i que compleixin els requisits estipulats en aquestes bases.
  6. El període de participació serà durant el transcurs de la SETMANA GRAN, dilluns 9 de març, dimecres 11 de març i divendres 13 de març.
  7. No podrà participar en el sorteig cap soci i/o usuari de parada del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, SAT.
  8. L’organització es reserva el dret de canviar o modificar les bases del sorteig, si ho creu oportú per resoldre qualsevol conflicte que es pogués originar.
  9. Podeu trobar més informació a mercatflor.cat, al Tel. 937 500 000 i a mercatflor@mercatflor.cat