Gaudim junts l’arribada de la primavera

El Mercat ja ho tenim tot a punt per donar la benvinguda com cal a la primavera! El proper dilluns 13 de març celebrem la nostra festa d’inici de campanya, que ja sabeu que l’anomenem HOLA PRIMAVERA!

Serà una jornada ben especial, en la que podreu conèixer tota la magnífica oferta de productes que tenim per engegar amb força aquesta nova temporada. Comptarem amb la venda dinamitzada de flors, plantes i complements, i un grup d’experimentats floristes faran exhibicions de floristeria comercial a peu de parada per tal que tothom pugui agafar idees de les mil possibilitats del gènere que oferim.

Hi participen:

  • Sílvia Cassi – FLORS CASSI
  • Vanesa Puigderrajols – AIRAM FLORS
  • Xavier Pérez – FLORS MARTA
  • Eva Segura – ESPAI FLORS
  • Lili Belaya – BOTANICA
  • Montse Arimany – MONTSE ARIMANY

 

A més, entre tots els clients que vinguin aquest dilluns de març i es registrin degudament amb el seu carnet a les portes d’accés, sortejarem cada hora carros plens dels nostres millors productes.

I per si tot això no fos prou…. tothom qui ho vulgui està convidat a esmorzar i a dinar!

 

*El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya és un mercat majorista professional. Per aquest motiu l’accés i participació a aquesta activitat està restringit a professionals del sector –floristes, jardiners, decoradors, interioristes, etc.- prèviament registrats i acreditats.

*No és necessària l’adquisició de tiquets ni fer cap reserva per a l’esmorzar i el dinar.