La Patronal CECOT ve a conèixer el Mercat

El secretari general de CECOT, Oriol Alba, i el seu coordinador comercial, Jordi Pérez, han visitat avui el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, amb l’objectiu d’apropar-se al nostre sector i conèixer quin és el funcionament de la nostra entitat.

La presidenta del Mercat, Mercè Martínez, ha estat l’encarregada de rebre els representants d’aquesta patronal catalana. Abans de reunir-s’hi, i com a primera presa de contacte, Martínez els ha acompanyat en una passejada per la Venda Directa, en la qual han pogut descobrir el perfil i situació de diverses empreses de producció i comercialitzacó de flor i planta. Posteriorment, i en presència també del vicepresident Jordi Rodón, han dut a terme una reunió de treball en la qual s’ha fet un intercanvi d’impressions entre els requeriments i necessitats empresarials del Mercat i les solucions i serveis que ofereix la patronal CECOT.

Ambdues entitats ens hem emplaçat a seguir en contacte per valorar els possibles punts de confluència que permetessin treballar plegats.