Inaugurem Viridalia 2022

El Mercat vam acollir dimecres 8 de juny la inauguració de la 9a edició de Viridalia, les jornades de portes obertes bianuals organitzades per l’Associació d’Agricultors Viveristes de Barcelona en què diversos vivers i comercialitzadors mostren els seus productes i novetats a professionals del sector vinguts d’arreu del món.

Sota el lema “El retorn més desitjat”, VIRIDALIA se celebra durant 3 dies (el 8, 9 i 10 de juny), en diferents seus repartides entre les localitats de Premià de Dalt, Vilassar de Mar, Vilassar de Dalt i Sant Andreu de Llavaneres.

Després de 8 edicions, VIRIDALIA ja és una exhibició consolidada, esperada i positivament valorada pel seu caràcter obert i participatiu. Un esdeveniment que permet als assistents descobrir i intercanviar informació arran de les col·leccions actuals, les novetats i tendències del sector, a més de donar a conèixer les instal·lacions i l’oferta de serveis dels exhibidors. És el punt de reunió, col·laboratiu i d’intercanvi en el que hi convergeixen tots els agents del mercat de la planta ornamental. Des dels productors de planter fins als de planta acabada passant pels comercialitzadors i els majoristes.

La presidenta del Mercat, Mercè Martínez, va ser l’encarregada de donar la benvinguda a aquesta 9a edició de Viridalia

El Mercat de Flor i Planta hi participem com a únic mercat en origen del sud d’Europa amb l’objectiu de mostrar la nostra amplíssima oferta de producte, al costat de destacades empreses del sector com són Bulbos España, Corma, Dümmen Orange, Grup Roig, Planteles Lloveras, Plantinova, Poleplants, Vivers SalaGraupera, Syngenta i Volmary.

Com en ocasions anteriors, VIRIDALIA també compta amb el suport i la col·laboració de VilesFlorides, el certamen que valora i distingeix als municipis amb millors iniciatives verdes i que contribueix a aproximar més els productors i comercialitzadors de planta i els seus usuaris. Una iniciativa que ajuda a la cohesió del sector a benefici de l’entorn i dels qui l’habitem.

A la inauguració van participar representants de les diferents empreses participants, així com la Cap del Servei de Coordinació i Gestió Territorial de Barcelona del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, Marta Esparza, i responsables polítics de Vilassar de Mar i Sant Andreu de Llavaneres.

En pots veure un vídeo resum a la plataforma informativa Guia Verde: https://youtu.be/15OnJwsSDfU