Tarragona acollirà la gala de Viles Florides 2022

Avui s’ha anunciat la vila que acollirà la propera gala de lliurament de les Flors d’Honor de les Viles Florides de Catalunya: serà la ciutat de Tarragona, el proper 7 d’octubre.

La seu de aquesta gala s’ha anunciat en una roda de premsa que ha tingut lloc aquest matí a Tarragona mateix, amb la presència de l’alcalde de la ciutat, Pau Ricomà, la seva consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal, i la presidenta del Mercat de Flor i Planta i presidenta de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC), entitat impulsora de Viles Florides, Mercè Martínez.

En l’acte s’ha presentat les línies principals de la Gala de les Flors d’Honor 2022, que Tarragona organizarà en l’incomparable marc del Parc de l’Amfiteatre. Allà tindrà lloc l’esdeveniment de lliurament de les distincions a les més de 160 Viles Florides, amb la presència de més de 300 persones, entre alcaldes i tècnics de cadascun dels ajuntaments, professionals del sector i organització.  

La presidenta Mercè Martínez ha elogiat el compromís de la ciutat i ha donat les gràcies als responsables municipals per posar la ciutat a disposició del moviment per organitzar aquest acte. També ha destacat la feina del conjunt de les Viles Florides, que any rere any està demostrant que “fer créixer la presència de flors i plantes als carrers i afegir parcs i jardins a l’entramat urbà no és un atractiu turístic sinó una acció imprescindible per al desenvolupament econòmic sostenible”. En aquesta línia, Martínez ha destacat la importància que ciutats grans com Tarragona, la primera capital de província en comptar amb el segell de Viles Florides, serveixin d’exemple per conscienciar a la resta que “treballar pel medi ambient és una inversió de futur i una prioritat que ens beneficia a tots i totes”.

Mercè Martínez, presidenta del Mercat i de la CHOC, en el transcurs de la roda de premsa, acompanyada de l’alcalde de Tarragona, Pau Ricomà, i la seva consellera de Parcs i Jardins, Elvira Vidal.