El Mercat acull la presentació d’una campanya de la Generalitat d’estímul del consum de flors i plantes

La consellera d’Agricultura, Teresa Jordà, ha presentat aquest matí al Mercat de Flor i Planta la campanya Fem créixer el verd, pensada per augmentar el consum de flor i planta ornamental. Es tracta de la primera vegada que la Generalitat de Catalunya posa en marxa una iniciativa d’aquest tipus per promoure el nostre sector.

Es tracta d’una campanya amb un cost de 95.000€, assumits íntegrament per la Generalitat de Catalunya, i que es difondrà entre el 15 i el 30 de novembre a través de mitjans digitals, ràdios i diferents punts de publicitat exterior.

“Fa molts anys que demandem l’atenció de l’Administració sobre el nostre sector. Som un sector petit, però creiem que molt important en l’economia agrària i comercial del nostre país. Generem llocs de treball i dinamitzem l’economia, i ens agrada que se’ns tingui en compte”, aha manifestat la presidenta Mercè Martínez en la presentació de la campanya. “Finalment, ens sentim escoltats. I esperem i desitgem que amb aquesta es planti la llavor de moltes més accions i projectes comuns per tal que les flors i plantes rebin l’atenció que es mereixen i es valorin com toquen”.

Així que FEM CRÉIXER EL VERD.

Hi sortirem tots guanyant.

Aquí podeu veure l’espot de la campanya que es difondrà a partir de dilluns.