Programa sectorial de formació per a l’any 2019

Us presentem la programació anual de l’any 2019 de les  activitats formatives organitzades dintre de l’acord signat l’any 2006 entre el Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació i associacions del sector de la flor tallada, la planta ornamental, l’horticultura comestible i la jardineria.

S’hi inclouen les activitats formatives finançades pel Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, i Alimentació (DARP) i també les que són iniciativa pròpia de les entitats i poden ser d’interès per als professionals del sector.

A part d’aquesta programació, en modalitat a distància s’ofereixen per part del DARP i la Federació de cooperatives agràries de Catalunya (FCAC) cursos tecnològics, cursos prescriptius per a exercir l’activitat professional (aplicadors de fitosanitaris, benestar animal…) i de contingut empresarial (idiomes, gestió de l’empresa…).

L’oferta del DARP, la podeu consultar a Rural Cat (http://ruralcat.gencat.cat) o al web del DARP (http://agricultura.gencat.cat), o bé, per a la formació a distància, trucant a l’EA Mas Bové (tel. 977 343 289).

L’oferta de la FCAC la podeu consultar a http://www.cooperativesagraries.cat o bé us podeu adreçar a formacio@fcac.coop

 

Pots descarregar-te’n el tríptic AQUÍ

 

Altres activitats formatives d’interès:

Nivell bàsic de Manipulador i Aplicador de Productes Fitosanitaris – Vilassar de Mar – 5 de març al 4 d’abril

Nivell Qualificat de Manipulador i Aplicador de Productes Fitosanitaris – Vilassar de Mar – 9 d’abril a 6 de juny

Nivell Qualificat de Manipulador i Aplicador de Productes Fitosanitaris – Santa Coloma de Farners – 24 d’abril a 17 de juny

Muntatge de sistemes de reg – Badalona – 28 i 29 de març

Iniciació a la Serra Mecànica – Santa Coloma de Farners – 24, 25 i 26 d’abril