Signem un conveni amb la Fundació CEO del Maresme per al manteniment dels jardins del mercat

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem signat un contracte de serveis amb la Fundació CEO del Maresme per tal que sigui aquesta entitat qui dugui a terme, a partir de l’1 de maig, els serveis de jardineria i manteniment dels diferents jardins que hi ha dins el nostre recinte.

El Mercat de Flor i Planta busca, d’aquesta manera, una millora dels enjardinaments, entenent que aquests són la cara més visible de les nostres instal·lacions, ubicades a peu de la carretera Nacional II a Vilassar de Mar, i un reflex de la flor i la planta del Maresme. Així mateix, el Mercat busquem col·laborar i aportar el nostre particular gra de sorra a la tasca social i comunitària que la Fundació el Maresme realitza per a la incorporació al món laboral de persones amb discapacitat intel·lectual.

Amb aquest acord el Mercat i la Fundació CEO del Maresme iniciem una col·laboració que va més enllà d’una relació mercantil, ja que entre ambdós estem creant ocupació per a un dels col·lectius més vulnerables de la nostra societat.

Qui és la Fundació CEO del Maresme

La Fundació CEO del Maresme és un Centre Especial de Treball amb una antiguitat de més de 25 anys on hi treballen més de 200 persones amb discapacitat intel·lectual les quals, acompanyades per un equip de més de 60 professionals, presten serveis a altres empreses: serveis professionals de neteja, de recollida selectiva de residus, de manipulats, i de jardineria i manteniment de zones verdes, dures, rurals, i forestals. Des de la vessant dels serveis de jardineria, la Fundació CEO del Maresme disposa de 18 brigades de jardiners i auxiliars que presten serveis a particulars, comunitats i ajuntaments.

La Fundació CEO del Maresme exerceix les seves funcions majoritàriament a la comarca del Maresme. No obstant això, pot actuar a la resta del territori de català. El seu objectiu és ser un referent en la integració de persones amb algun grau de discapacitat intel·lectual a l’activitat econòmica.