Setmana Gran 2017: 13, 15 i 17 de març

Som a les portes de la primavera i, un any més, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya volem presentar-te la campanya amb unes jornades ben especials. Enguany celebrem la 3a Setmana Gran de la Flor, la Planta i Complements, que tindrà lloc del 13 al 17 de març, dies en què la formació en floristeria i jardineria i l’activitat comercial de flor, planta i complements es donaran la mà per tal que coneguis la fantàstica gamma de productes que posem a la teva disposició.

Durant tota aquesta Setmana el Mercat comptarà amb una carpa on hi trobaràs una selecció dels millors productes de temporada amb DESCOMPTES DEL 15% sobre el preu de venda, que podràs adquirir i encarregar als nostres serveis comercials, qui t’atendran personalment i te’n gestionaran el transport, si és el cas.

En aquesta Setmana hem previst que la formació dels professionals del sector tingui també un pes específic, i és per això que hem organitzat activitats que de ben segur seran del teu interès:

  • Si ets florista, et convidem a aprendre i actualitzar els teus coneixements al costat de l’Eduard Maynegra, vigent campió d’Espanya d’Art Floral, qui dilluns, dimecres i divendres, en sessions de matí (11h) i tarda (15h), ens farà unes masterclass amb els temes de Sant Jordi, La Mare i Núvies, respectivament.
  • Si ets jardiner, et proposem la ponència sobre Cobertes Vegetals que farà Artur Pereira, del Gremi de Jardineria de Catalunya, que tindrà lloc el dimecres 15 de març.

Cal inscripció prèvia als tallers d’Eduard Maynegra i a la conferència “Cobertes vegetals” a mercatflor@mercatflor.cat o bé trucant al Tel. 937 500 000

Ja ho veus! El Mercat t’ho posem fàcil per encarar la primavera amb els millors productes i les propostes més innovadores! T’esperem a la 3a Setmana Gran de la Flor, la Planta i Complements!