Les ponsèties envermelleixen el Mercat

Des de fa ja alguns dies el Mercat de Flor i Planta veu envermellir la seva venda directa. Ha començat amb força la campanya de Nadal, i amb ella, la venda de ponsèties i princèties.

Enguany aquesta planta es presenta en un estat excel·lent, ja que la bonança climàtica de la tardor l’ha permès créixer ufanosa i sense malures. Així, molts productors ofereixen aquests dies exemplars de ponsètia amb un port generós, que atrau les mirades dels nombrosos compradors.

La ponsètia tradicional, la vermella, suposa prop del 90% del producte que es demanda aquesta dies, i es pot trobar en diverses presentacions i mides, en testos del 7,5 Ø, 10,5 Ø, 12 Ø, 14 Ø, terrina, arbustiva o com a arbre-copa.

Per complementar-la i satisfer els gustos de tots els clients, s’ofereix també una àmplia gamma de ponsètia en altres colors, com són la blanca, groga, rosada, jaspiada, fúcsia… i es troba en els formats habituals del 12 Ø, 14 Ø, o terrina.

D’altra banda, cal dir que la princettia també consolida el seu espai entre les plantes de temporada nadalenca i es pot adquirir en diversos formats i colors.

 

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya distribueix ponsèties i princèties cultivades principalment a Catalunya. El seu origen és garantia de qualitat, ja que en ser una planta que pateix quan viatja, perjudica aquells productes que provenen d’altres regions.