Interessants experiències ‘verdes’ al 1r Fòrum Viles Florides

El 1r Fòrum Viles Florides celebrat avui a Castell de Peralada s’ha clos amb una excel·lent participació i la satisfacció dels que hi han pres part per les experiències compartides.

Ha estat una jornada tècnica molt enriquidora que ha servit per conèixer algunes de les accions en matèria de verd urbà que s’estan duent a terme a diversos municipis, com Cardedeu, Tossa de Mar i Vila-seca, alhora que de la mà d’un expert com Joan Gual, vicepresident de l’Associació de Professionals dels Espais Verds de Catalunya (APEVC), s’ha aprofundit en quins han de ser els criteris de sostenibilitat en el disseny i manteniment d’espais enjardinats.

Per la seva banda, el president de Viles Florides i la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya, i alhora del Mercat de Flor i Planta, el Sr. Josep Pastó, és important “seguir treballant colze a colze per la millora de l’entorn. Casos d’èxit com els aquí presentats ens fan continuar impulsant Viles Florides”.

Així mateix, s’ha presentat l’acte de lliurament de distincions de Viles Florides que tindrà lloc el proper 16 de setembre a Olot.

Una diada fantàstica, molt ben organitzada, i que molts ja demanen repetir ben aviat!

Més informació: Web Viles Florides

Forum1Forum2