Fòrum Viles Florides

La Sostenibilitat als Espais Verds és el tema sobre el qual versarà el 1r Fòrum Viles Florides, que tindrà lloc el proper divendres 20 de maig al Castell de Peralada.

La trobada, que està impulsada pel moviment Viles Florides i la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) -presidida pel Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya- té com a objectiu posar sobre la taula eines i metodologies per gestionar els espais enjardinats que ens envolten a través de criteris sostenibles que ens ajudin a millorar la qualitat ambiental del nostre entorn més proper, a la vegada que aconseguir reduir les despeses municipals que generen aquests entorns.

Durant la jornada es treballaran tres casos d’èxit del moviment Viles Florides i es presentarà l’acte d’entrega de Flors d’Honor 2016 que tindrà lloc el proper mes de setembre a la ciutat d’Olot, únic municipi amb quatre distincions.

El Fòrum finalitzarà amb una visita guiada al Parc Castell de Peralada a càrrec de Jaume Bosch, conservador del parc i on es descobrirà a tots els assistents detalls del manteniment d’aquest espai declarat bé cultural d’interès nacional.

La jornada té un cost de 20 euros (inclou el dinar i la visita guiada) i cal inscriure-s’hi abans del 12 de maig.

Per a més informació sobre el Fòrum Viles Florides, pots contactar amb info@vilesflorides.cat.

Programa Fòrum