Millorem l’atenció al client al Departament Comercial

El Departament Comercial del Mercat de Flor i Planta ha decidit incorporar una administrativa-comercial per millorar l’atenció al client -i també al soci- , davant l’augment d’activitat generat en aquesta campanya de primavera. Es tracta de Noelia López, una cara coneguda al Mercat ja que els darrers vuit mesos havia estat al servei d’Informació, fent atenció personal i telefònica.

 

 

DSC_0002

Noelia López

Noelia López és diplomada en Ciències Empresarials i Turisme, graduada en Comunicació Audiovisual, i parla perfectament anglès i francès. És per aquesta raó que reforçarà sobretot la captació i atenció dels clients internacionals del Mercat, sobretot dels provinents del Sud de França, cada vegada més nombrosos.

D’aquesta manera el Mercat vol anar impulsant, de manera paulatina i mesurada, la seva activitat comercial més enllà del recinte de Venda Directa, tot oferint serveis de grupatge i transport per als clients que provenen de l’estranger, àrees allunyades, o que pel volum de compra no compten amb vehicles adequats.

Si necessiteu contactar amb el departament comercial, no dubteu a trucar al Tel. +34 93 750 00 00 o escriure a comercial@mercatflor.cat i ara també noelia@mercatflor.cat