La Setmana Gran inaugura la campanya de primavera

La celebració de la Setmana Gran, els passats 7, 9 i 11 de març, va suposar la inauguració oficial de la campanya de primavera al Mercat de Flor i Planta. Al llarg d’aquests tres dies, clients i compradors van poder veure ja una àmplia mostra dels productes que podran adquirir les properes setmanes, comprar-ne les primeres caixes i fer encàrrecs.

A més, els i les floristes que van venir aquests dies van poder participar en unes magnífiques demostracions i tallers d’art floral a càrrec de FLOOS, a crafter secret, la plataforma de receptes florals impulsada per Carles Jubany Fontanillas, qui va portar al nostre Mercat dos artistes de talla internacional, com són l’alemanya Brigitte Heinrichs i el britànic Joseph Massie.

La Setmana Gran va concloure convidant els professionals a fer les seves compres al Mercat com a garantia de producte de qualitat i proximitat.

————————————————————-

Als següents enllaços podeu trobar un resum fotogràfic de les demostracions d’art floral i els tallers que es van dur a terme durant els tres dies de Setmana Gran:

Dilluns 7 de març:

Demostració d’art floral a càrrec de Brigitte Heinrichs

Taller  de floristeria amb Brigitte Heinrichs

Dimecres 9 de març:

Demostració d’art floral amb Brigitte Heinrichs i Joseph Massie

Taller de floristeria amb Brigitte Heinrichs i Joseph Massie

Divendres 11 de març:

Demostració d’art floral amb Joseph Massie

Taller de floristeria amb Joseph Massie