7, 9 i 11 març: celebrem la nostra Setmana Gran

Setmana Gran

La primavera ja és pràcticament aquí i, com cada any, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya volem fer festa grossa per presentar l’àmplia gamma de productes que ofertem en la nova temporada. I ho farem celebrant la SETMANA GRAN, la festa comercial de la flor i la planta el dilluns 7, dimecres 9 i divendres 11 de març, ininterrompudament entre les 8 i les 17 h.

Durant la SETMANA GRAN es podrà veure els colors que seran tendència, les noves varietats i presentacions, i es podrà apreciar la qualitat amb què arriben flors, plantes i complements a la sala de la Venda Directa del Mercat. Tots a punt, i molts d’ells amb descomptes promocionals, per venir-los a comprar. És una activitat exclusiva per a professionals del sector, i només caldrà que s’estigui registrat com a comprador/a del Mercat o que s’acrediti per a l’ocasió.

A més, la SETMANA GRAN oferirà enguany una fantàstica proposta de formació en floristeria a càrrec de l’equip de FLOOS, a crafter’s secret, sota la direcció de Carles Jubany Fontanillas: un conjunt de demostracions d’art floral i tallers de floristeria pensats per a desenvolupar els coneixements i conèixer noves tècniques. Seran impartits per professors de talla mundial com Brigitte Heinrichs (GER), Joseph Massie (UK) i el mateix Carles Jubany. Al matí es faran les demostracions i a la tarda els tallers, que tot i ser gratuïts, requereixen inscripció prèvia.

I, de nou, per tal que es pugui gaudir de les jornades i fer les compres i encàrrecs amb temps, hem previst un servei gratuït de restaurant per dinar. (Donarem 2 tiquets per empresa, però cal confirmar abans la participació).

No hi pots faltar! T’hi esperem!

 

Inscripció als tallers i reserva de tiquets per dinar a promocio@mercatflor.cat o trucant al Tel. 937 500 000