Excel·lent ponsètia de producció local

El vermell intens de la ponsètia fa ja dies que ha inundat la sala de venda directa del Mercat de Flor. La planta de Nadal per excel·lència ofereix enguany una altíssima qualitat als seus compradors, fruit d’una tardor de clima benèvol que n’ha garantit un estat morfològic i sanitari molt bo.

La ponsètia tradicional, la vermella, representa més del 80% del producte que es demanda aquesta dies, i es pot trobar en diverses presentacions i mides, en testos del 7,5 Ø, 10,5 Ø, 12 Ø, 14 Ø, terrina, arbustiva o com a arbre-copa.

D’altra banda també hi ha una àmplia gamma de ponsètia en múltiples colors: blanca, groga, rosada, jaspiada, fúcsia… i es troba en els formats habituals del 12 Ø, 14 Ø, o terrina.

La princettia també consolida el seu espai entre les plantes de temporada nadalenca i compta al Mercat amb diversos formats i colors.

La ponsètia i princètia que surt a la venda al Mercat aquests dies és majoritàriament de Km. 0, elaborada sobretot al Maresme. En ser una planta delicada que pateix molt en el transport, només una petita part -corresponent a formats mini- prové de l’estranger, i una altra petita part puja de la regió d’Almeria.

Parada ponsetia1Expo poinsettia2