Les demostracions de la Setmana Gran

En aquesta Setmana Gran, alhora que presentem l’àmplia varietat de flor, planta i complements de què disposem al Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, us oferirem un conjunt de demostracions de floristeria amb dos dels millors floristes catalans del moment, l’Eduard Maynegra i en Sergi González, i un reconegut florista francès, en Didier Gilles.

Aquí tens els dies i horaris de les seves demostracions així com un breu perfil de cadascun d’ells.


 

Sergi GonzálezSergi González

3r classificat a la Copa d’Espanya 2013

Dilluns 9, a les 11 i 15 h.

Propietari de la floristeria GarciFlors de Sabadell, és president de l’Associació de Floristes de la ciutat. Professor de Rosa Valls Formació, ha impartit tallers i demostracions arreu del món. Amb el premi al millor ram de mà a la Copa d’Espanya 2013, va aconseguir una meritòria 3a posició a la classificació final. A més, des del 2002 acumula diversos premis i reconeixements destacats.

 


 

Didier GillesDidier Gilles

Finalista de la Copa de França 2005

Dimecres 11, a les 11 i 15 h.

Formador de llarga experiència, ha impartit cursos i demostracions a diversos països europeus i de Llatinoamèrica. Propietari i director de la floristeria Flora Gil de Remoulins, un municipi entre Nîmes i Avignon, va ser finalista a la Coupe de France de 2005, que es va celebrar al castell de Versailles. Compta amb el títol de Mestria de nivell 3 i ha treballat molt amb Gregor Lersch.

 


 

Eduard MaynegraEduard Maynegra

Campió de la Copa d’Espanya 2013

Divendres 13, a les 11 i 15 h.

Director de Flors Laguarda de Sta. Coloma de Farners, presideix el Gremi de Floristes de Girona. Ha participat amb excel·lents resultats en diversos certàmens d’art floral i floristeria. El 2010 va exercir d’ajudant de Fernando Espadas a la Copa del Món d’Art Floral, i el 2013 es va proclamar Campió de la Copa d’Espanya. El 2016 representarà el país a la Copa d’Europa, a Gènova.