Menú Floral: un espectacle florístic de Rosa Valls Formació per a XPOMERCAT

L’acte central de la propera edició de XPOMERCAT, que se celebrarà el 9 de març, serà una demostració d’art floral de l’escola Rosa Valls Formació, en la qual sota el títol de Menú Floral un grup d’artistes oferiran un espectacle en què es combinaran elements florals, gastronòmics i audiovisuals, entre d’altres aspectes. A part també, XPOMERCAT ha programat un concurs-exhibició de floristeria comercial i tallers per a infants.

Menú Floral s’estructurarà al voltant de quatre col·leccions de treballs, que amb el nom de Menú Festiu, Menú de Muntanya, Menú Fast-Food i Menú Km.0 presentaran composicions florals dedicades a esdeveniments i celebracions, muntatges de caràcter rústic, rams comercials i d’elaboració ràpida i arranjaments elaborats amb flors i plantes autòctons de Catalunya, respectivament .

En un escenari muntat com si d’un gran banquet es tractés, els treballs s’acompanyaran de petites degustacions gastronòmiques, a més de música i més sorpreses.

L’espectacle es durà a terme en una doble sessió, a les 12h i les 16h, per satisfer així al nombrós públic assistent que s’espera que acudeixi. Per a la seva realització, l’escola Rosa Valls Formació comptarà amb la col·laboració de Carles Jubany en la direcció, i d’artistes com Sergi González, Sílvia Mir, Josep Valls, M. Jesús Lucas, Andreea Stor i Carme Roselló.

 

CartellMENU