El 16 de març el Mercat torna a visitar Perpinyà

De nou amb el nom de XPOMERCAT PERPIGNAN el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya oferirem el proper 16 de març des de les 9.30 fins les 17 hores una exposició de flor i planta a Perpinyà, amb l’objectiu d’atraure nous clients i fidelitzar els actuals que provenen del Sud de França, alhora que es busca establir noves relacions comercials.

XPOMERCAT PERPIGNAN s’estructurarà com un showroom per a professionals, d’entrada lliure prèvia reserva, on els assistents podran conèixer i interessar-se per la gran varietat de flor i planta produïda a Catalunya i comercialitzada des del Mercat. Planta de temporada, vivaç, rosers, planta aromàtica, culinària i medicinal, arbres i arbustos, coníferes, planta enfiladissa, planta d’interior, cactus i planta crassa, i fruiters, així com flor tallada, verds ornamentals i accessoris de floristeria seran els protagonistes d’aquesta mostra.

A més, a XPOMERCAT PERPIGNAN s’hi realitzarà una demostració d’art floral a càrrec d’Eduard Maynegra, de Flors Laguarda de Santa Coloma de Farners, campió de la Copa d’Espanya d’Art Floral 2013 i representant espanyol al Campionat Europeu de Floristeria que se celebrarà a Génova el 2015.

El showroom compta amb el suport de la Casa a Perpinyà de la Generalitat de Catalunya, i pretén ser un pas important en la internacionalització del MERCAT, que amb aquesta acció, i l’XPOMERCAT que realitzarà a la seva pròpia seu el proper 9 de març dirigit al públic nacional, busca consolidar-se com a buc insígnia del clúster de floricultura i horticultura ornamental ubicat al Maresme.