Comencen els preparatius de l’XPOMERCAT 2014

El proper 9 de març el Mercat de Flor celebrarem una nova edició de l’XPOMERCAT, la gran exposició de la nostra àmplia oferta de flor, planta i complements, en un esdeveniment de referència que pretén arribar no només als professionals de la floristeria i la jardineria, sinó també al públic en general, amb l’objectiu de promoure el consum de flors i plantes en un moment econòmicament molt difícil pel sector.

La jornada expositiva comptarà amb una demostració d’art floral, que enguany anirà a càrrec de ROSA VALLS FORMACIÓ així com un seguit d’activitats lúdiques i formatives, de les quals us anirem informant properament.

En aquest 2014 XPOMERCAT servirà de colofó a la celebració del 30è aniversari del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya, que va tenir lloc al llarg del passat any.