Impuls als productes de proximitat

El Mercat de Flor i Planta va acollir el passat 10 de novembre la 1ª edició de la Jornada Agrogastronòmica del Mercat del Maresme, un nova proposta impulsada conjuntament amb diferents membres de PIMEC per potenciar el consum de productes de proximitat, conreats, pescats i elaborats al nostres país, entre els quals hi ha les nostres flors, plantes i complements.

En ella s’hi va poder degustar diversos productes de gran qualitat, com són els arrossos extra de la Càmara Arrossera del Montsià, l’exquisida tonyina roja del Mediterrani del Grup Balfegó, gambes de la costa, una fantàstica selecció de formatges de Caseus Afinadors, els olis ecològics d’Oleum Flumen, peixos fumats fets a Sant Iscle, cervesa artesana de Capfoguer, a més dels vins i els caves Adernats de la Cooperativa Vinícola de Nulles, a la DO Tarragona.

L’afluència de públic va ser molt notòria: més de 2.000 persones es van acostar a passejar i comprar al Mercat del Maresme, entre les quals es van vendres més de 1.400 tiquets de degustació per a la Jornada.

Des d’aquí, moltes gràcies a tots els participants i visitants.