Obert ja el Mercat de Nadal

Des del passat dilluns està en marxa el Mercat de Nadal, també conegut com el Mercat dels Avets. Dirigit exclusivament als clients professionals prèviament registrats com a clients, consta de 6 parades d’avets, de diverses espècies, produïts tots ells a Catalunya, a diferents punts de les Guilleries i el Montnegre. També s’hi pot trobar brancatges i tions, elements propis d’aquestes dates.

Obre dilluns, dimecres i divendres de 8 a 13h, i romandrà en funcionament fins al 23 de desembre.

Aquest mercat de productes nadalencs es troba ubicat de nou a la zona d’aparcament del costat de Premià, en un recinte perimetrat. Compta amb una entrada al costat mar i sortida per la banda muntanya per facilitar-hi la circulació dels clients amb els seus vehicles. Dins aquest mateix recinte s’hi ha previst diverses places de pàrquing temporal pensades per poder carregar la compra.