Flors i Plantes contra la Guerra

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya participem amb un conjunt d’empreses del sector en una bonica iniciativa per donar suport als refugiats i refugiades de la guerra d’Ucraïna. Es tracta de la campanya FLORS I PLANTES CONTRA LA GUERRA, amb la qual durant aquest mes de juny volem sensibilitzar els consumidors de flor i planta sobre aquesta emergència humanitària i recaptar fons en favor d’ACNUR, l’Alt Comissionat de les Nacions Unides per als Refugiats.

Socis i clients del Mercat fan el seu donatiu mitjançant l’adquisició d’etiquetes per a les plantes, que posen després als seus productes per tal que aquells que les rebin coneguin la campanya i se sensibilitzin amb la causa.

Tots els donatius que s’estan recollint s’ingressen en favor d’ACNUR a la plataforma Mi Grano de Arena, a la qual també et convidem a fer una aportació: https://www.migranodearena.org/ca/repte/flors-i-plantes-contra-la-guerra