Rebem Roger Torrent, conseller d’Empresa

Des del Mercat seguim treballant per impulsar les relacions institucionals i avui ho hem fet rebent el conseller d’Empresa i Treball de la Generalitat de Catalunya, el Sr. Roger Torrent.

L’hem convidat al Mercat per tal que conegui de primera mà com d’importants som per al nostre sector, així com la feina de les persones i pimes que formen aquesta societat de més de 300 membres. Volem reivindicar el pes que té pel país el subsector ornamental, tercer sector agrícola en importància pel que fa al volum de negoci, i garant de prop de 25.000 llocs de treball directes i indirectes.

Alhora, com hem fet amb els diferents responsables polítics amb qui ens hem anat trobant darrerament, li hem presentat el projecte de futur del Mercat. Li hem mostrat la projecció que pot tenir una empresa com la nostra, buc insígnia i entitat d’impuls de tot un sector com el de la flor i planta ornamental, històric i molt arrelat a Catalunya.