Parlem amb la Diputació per millorar els nostres accessos

Avui al Mercat ens ha visitat una representació de la Diputació de Barcelona, encapçalada pel Sr. Xesco Gomar, president delegat de l’àrea d’Acció Climàtica i president suplent d’Insfraestructures. Gomar ha vingut acompanyat de Martí Domènech, coordinador de l’àrea de Medi Ambient i d’Esteve Terradas, assessor tècnic d’aquesta mateixa àrea.

Amb ells, el Mercat ha parlat de de la necessitat de reordenar l’accés al Torrent del Crist des de la Nacional II i la millora de les infraestructures viàries de la nostra àrea d’influència, en la qual operen moltes empreses agrícoles i de serveis que hi estan vinculats.

També se’ls ha plantejat el projecte de futur del Mercat, que contempla l’impuls d’energies renovables i destacades millores en sostenibilitat per assolir una neutralitat de carboni.