Obrim línia de treball amb PIMEC

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem rebut la visita del president de PIMEC, Antoni Cañete, qui ha vingut acompanyat de qui el va precedir en el càrrec i actual president de la Fundació PIMEC, Josep González.

Els màxims representants de la patronal de la petita i mitjana empresa de Catalunya han volgut conèixer de primera mà la situació del nostre sector, parlant amb diversos productors i majoristes del Mercat, i valorar després, amb la Junta Rectora, els reptes de futur que es plantegen tant per a l’entitat com per a les empreses associades: cultivadors i comercialitzadors de flor, planta i complements.

S’ha parlat de l’excel·lent conjuntura actual, en la qual els nostres productes són tendència i on l’interès creixent pel verd s’ha manifestat no només en l’augment del consum domèstic de flors i plantes, sinó també en la jardineria i obra pública i de la necessitat de seguir treballant per a què es posin en valor de manera definitiva.

PIMEC s’ha ofert també per acompanyar el Mercat en totes aquelles gestions necessàries per a garantir-ne el seu futur pròsper i obrir línies de treball fixes tant per a l’entitat com per al conjunt del sector.