El Mercat som presents a Iberflora

Enguany participem de nou, i de manera activa, a la principal fira del sector que s’organitza al nostre país, que té lloc del 5 al 7 d’octubre a València. Ho fem amb un estand en el qual hem volgut representar la nostra activitat principal –la Venda Directa- fent protagonista un carro de comprador ple de flor, planta i complements i amb els nostres comercials –en Marc Fernández i la Noelia López- atenent tots aquells professionals que han volgut conèixer de prop els nostres serveis.

Una representació del Mercat formada per la presidenta Mercè Martínez, els vicepresidents Jordi Rodon i Vicenç Conesa, i la tresorera Montserrat Ramon, han participat en la inauguració de la fira, i han aprofitat la jornada per trobar-se i establir relacions institucionals amb els diferents agents sectorials que hi prenen part, conèixer l’activitat i novetats de les diferents empreses expositores, i recuperar el contacte amb organitzacions i entitats del país després que l’any passat no es pugués celebrar aquesta trobada a causa de la pandèmia.

En el 50è aniversari d’Iberflora, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya hem volgut ser-hi presents fent valer el fet de ser el mercat en origen més important del sud d’Europa i l’àmplia oferta de productes i serveis que oferim per al professional del sector.