L’aire de la Venda Directa és segur: engeguem la climatització

La Venda Directa del Mercat ja gaudeix de bona temperatura per fer front a la calor de l’estiu: des d’avui s’ha posat en marxa l’aire condicionat i s’han pogut tancar les persianes de lona per mantenir el recinte prou fresc per a treballar-hi adequadament i mantenir flors i plantes en estat òptim.

Després de les medicions realitzades per l’empresa MH Industrias el passat dimecres, s’ha pogut confirmar que tot i el tancament de les portes i l’ús de la climatització, LA QUALITAT DE L’AIRE DEL MERCAT ÉS ÒPTIMA, amb uns valors de CO2 que es mantenen perfectament dins els paràmetres que estipula el PROCICAT per a la ventilació d’espais.

Aquests valors no poden superar en cap cas els 350 ppm de CO2 de diferència entre l’aire exterior i el de l’interior, i el dimecres ens vam mantenir amb una diferència de tan sols 100 ppm de CO2.

Tot i el marge, el cap de Mercat, el Sr. Pedro Corbalán, seguirà realitzant aquestes medicions cada dia, especialment en els moments de més afluència, i en el cas que s’arribés a nivells màxims autoritzats, es pararia l’aire condicionat i s’obririen les portes per permetre la renovació de l’aire.

Amb la nostra exposició de flors i plantes, i vistes les medicions, hem fet més que evident que les plantes purifiquen l’aire.