Satisfets d’unes campanyes de Sant Jordi i de la Mare molt positives

Iniciem aquesta primera setmana de maig amb la ressaca encara d’unes intensíssimes campanyes de Sant Jordi i del Dia de la Mare, però molt satisfets per la feina feta. Creiem que tots plegats -socis, usuaris i clients- ens hem de sentir orgullosos de l’esforç dut a terme per poder garantir el subministre de flors i plantes arreu del país.

La primavera d’enguany està essent una campanya extraordinàriament positiva. Els volums –i valors- de venda estan en xifres com fa anys que no es veien al sector. Ja des de l’any passat estem percebent com hi ha un interès creixent per la flor i la planta, en una tendència de consum entre la ciutadania que esperem que s’instal·li definitivament de cara als propers anys. Aquest fet, sempre favorable, ens està exigint la màxima atenció per part de tots els agents del sector. Productors i floricultors amplien la seva producció per fer front a la demanda, juntament amb majoristes que es proveeixen de més gènere que mai. Sabem també del gran treball de floristes i centres de jardineria, qui han assumit grans càrregues de feina en les últimes setmanes.

Així mateix, hem de dir que des del Mercat de Flor i Planta hem treballat per oferir els nostres serveis comercials i especialment el de la Venda Directa en les millors condicions possibles, tenint en compte que encara estem en pandèmia i que les mesures sanitàries a les quals ens obliga la Generalitat, mitjançant el Procicat, ens generen molts obstacles. Hem ampliat el nostre personal de vigilància i hem reactivat el servei de ‘Guarderia’ dotant-lo d’una persona nova per gestionar-ne el funcionament. No obstant això, sabem que l’obligat control d’aforament ha suposat llargues cues, i la gran afluència d’alguns dies ha comportat dificultats per trobar carros disponibles. Lamentem aquests fets, però alhora us anunciem que en el darrer aspecte, el Mercat es troba en vies d’aquirir més carros holandesos per posar a disposició dels clients i que aquesta incomoditat no es torni a repetir.

El Mercat ens devem als nostres socis i usuaris, però també als nostres clients, i és per tot això que volem aprofitar aquestes línies per agrair el gran esforç i paciència demostrada per tot el sector en aquestes passades dates i esperonar-nos per seguir millorant dia rere dia. Gràcies.