En marxa la ‘Guarderia’

El Mercat de Flor i Planta hem reactivat el servei de ‘Guarderia’ per donar millor atenció als nostres clients, tant per aquells que no poden venir a comprar dins l’horari de matí com pels que prefereixen gestionar les seves comandes sense passar per la Venda Directa.

L’horari de la ‘Guarderia’ és des de les 7h fins a les 23h, els 7 dies de la setmana, i s’ubica, des de fa ja unes setmanes, en un espai delimitat dins el magatzem comercial, amb accés des de l’exterior per a les recollides dels clients.

El servei compta amb una persona que n’organitza el funcionament, la Rosemary Hurtado, que us atendrà de 8 a 17h. Fora d’aquest horari cal contactar directament amb el vigilant de guàrdia al Tel. 608 616 086.

La ‘Guarderia’ és un servei d’ús exclusiu per als usuaris de parada del Mercat i per als clients registrats i amb el carnet actualitzat.

Demana’n més informació al Tel. 937 500 000 o a mercatflor@mercatflor.cat