Foment del Treball dona suport al Mercat

El president de la patronal Foment de Treball, Josep Sánchez Llibre, ha visitat aquest divendres 9 d’abril el Mercat de Flor i Planta, acompanyat d’una delegació formada pel secretari general David Tornos, el director de negoci Benet Maimí i el director d’estratègia digital Laureà Folch. 

Sánchez Llibre ha respost així a la invitació de la presidenta Mercè Martínez per poder intercanviar valoracions sobre la situació del sector en el marc d’aquesta pandèmia i posar sobre la taula les accions necessàries per reactivar-lo tot fent més fort el Mercat de Flor i Planta i les empreses que en formen part.

El Mercat busquem així el suport d’aquesta organització empresarial per a la reactivació econòmica del nostre sector i la seva intercessió en la sol·licitud de fons europeus Next Generation.