Engega la campanya de Sant Jordi

Com ja s’ha anunciat des de la Generalitat de Catalunya, enguany podrem celebrar Sant Jordi. Amb mesures i restriccions, sense les habituals parades escampades pels carrers dels nostres pobles i ciutats, però amb roses i rosers per a tothom.

Com a principals proveïdors de flors i plantes al nostre país que som, volem recordar que el Mercat de Flor i Planta, en tant que mercat majorista professional, només venem a professionals del sector: floristes, jardiners, centres de jardineria i comerços que tenen autoritzada la venda de flors, plantes i llavors. Per tant, només permetrem l’accés a la Sala de Venda a aquells que es registrin prèviament com a compradors aportant la documentació que els acredita com a professionals o, en el cas específic d’aquesta campanya, a aquelles persones que presentin una autorització oficial de l’Administració Pública que els permet la venda de roses.

Remarquem aquesta condició pròpia del Mercat per tal de garantir el seu bon funcionament en aquesta i en futures campanyes i prosseguir en la nostra aposta ferma per la professionalització.

Així mateix, el context de pandèmia i la normativa del Procicat ens empeny a ser molt curosos en aquest tema, tot vetllant per una bona atenció al client alhora que garantim un Sant Jordi exitós per a productors, majoristes i compradors.

Podeu consultar el Pla Específic del PROCICAT en relació a la celebració de Sant Jordi a:

https://interior.gencat.cat/web/.content/home/030_arees_dactuacio/proteccio_civil/consells_autoproteccio_emergencies/coronavirus/fases_confinament/plans-de-desconfinament-sectorials/Espectacles-culturals-llibreries-i-sales-dart/2021_03_21-DC_SANT-JORDI-2021.pdf