El Mercat tindrà ascensor

Aquests darrers dies han començat les obres al vestíbul del Mercat per a la instal·lació d’un ascensor que permeti pujar a les oficines del primer pis a aquelles persones amb problemes de mobilitat.

La seva construcció i posada en marxa és a càrrec de la Generalitat de Catalunya qui necessita garantir l’accessibilitat a les oficines territorials que té ubicades a la planta superior, juntament amb les nostres oficines.

Les obres havien de començar abans de finalitzar l’any passat, però diferents problemes burocràtics en van retrassar l’execució. Aquests dies s’estan fent els primers treballs, però es preveu que l’actuació completa s’allargui fins a 3 mesos.

Aquest fet comporta que no puguem realitzar cap tipus d’activitat o ornamentació al vestíbul mentre s’hi treballa.