Trobada amb els nous responsables de Mercabarna Flor

Una delegació de Mercabarna, encapçalada per la nova directora de Mercabarna Flor Diana Sumelzo, ha visitat aquest matí el Mercat de Flor i Planta. El grup, format també per Xavier Calvo, director adjunt, Antonio García, director comercial, i Marc Vilà, director d’infraestructures, ha volgut conèixer en primer persona el funcionament del nostre Mercat, veure in situ la Venda Directa i conèixer els diferents serveis que oferim.

Els responsables de Mercabarna Flor s’han mostrat sorpresos del munt d’empreses que operen dins el Mercat i de la gran oferta de producte amb què comptem. També s’han interessat sobre la gestió de la societat i sobre el perfil dels diferents socis de la SAT.

Posteriorment a la visita a la Venda Directa, aquesta delegació de Mercabarna ha pogut intercanviar punts de vista sobre la situació del comerç de flor i planta amb la Junta Rectora del Mercat, amb la presidenta Mercè Martínez al capdavant. La trobada ha servit també per recordar els diversos intents de reunificació d’ambdós mercats, reconèixer punts en comú i divergències encara vigents i buscar vies de treball a assumir en conjunt.

Finalment, ambdós mercats ens hem emplaçat a mantenir el contacte per col·laborar en tot el que afavoreixi el comerç i promoció del consum de flor i planta, sobretot en aquest moments de pandèmia que estem vivint i de cara al futur retorn a la normalitat.