Seguim oberts tot i les noves restriccions

Davant les noves mesures anunciades pel Govern de la Generalitat de Catalunya en relació al Covid-19 per aplicar a partir del 7 de gener i, que en principi, s’extendran fins al 17 de gener, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya

COMUNIQUEM QUE:

El Mercat romandrà OBERT en el seu horari habitual, els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 13h, ja que ens tractem d’un MERCAT MAJORISTA D’ABASTIMENT PROFESSIONAL.

Pel que fa al confinament municipal anunciat per a tots els dies, els clients podreu desplaçar-vos al Mercat vingueu d’on vingueu, sempre i quan us acompanyeu d’un certificat que especifiqui que us desplaceu per motius laborals.

Cal que totes les empreses certifiqueu les jornades dels vostres treballadors conforme estan realitzant activitat laboral, per tal que puguin acudir a carregar-descarregar, comprar i operar al Mercat. Emeteu-vos també els certificats d’autoresponsabilitat per fer qualsevol tipus de desplaçament: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Volem expressar la nostra disconformitat amb el fet que flors i plantes no siguin considerats productes essencials. Això comporta que, fora dels centres de jardineria, que tenen un tracte especial, els establiments que us dediqueu a la seva comercialització al consumidor final us veieu obligats a tancar al públic durant el cap de setmana. Lamentem molt aquesta situació i seguirem lluitant per canviar-la. (Tot i així, remarcar-vos el fet que podreu seguir treballant dins els vostres tallers i mantenir la venda online i el lliurament domiciliari d’encàrrecs.)

Així mateix, fer-vos saber que mantenim contacte permanent amb els responsables d’Agricultura i Comerç de la Generalitat de Catalunya, així com diverses entitats sectorials, per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir sobre l’activitat del nostre àmbit.

Qualsevol modificació d’aquestes noves mesures, us la comunicarem degudament.

—————————————————-

Les noves mesures anunciades per la Generalitat de Catalunya per a la contenció del COVID-19 a abordar a partir del 7 de gener i, en principi, fins a les 0h del 18 de gener es poden consultar aquí:

Departament d’Interior (PROCICAT)

Departament de Salut