El Vicepresident Aragonès, al Mercat

El vicepresident de la Generalitat de Catalunya, Pere Aragonès, va visitar el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya el passat diumenge 24 de gener.

El també cap de llista d’ERC a les properes eleccions del 14 de febrer es va reunir amb la presidenta de la Junta Rectora, Mercè Martínez, qui, acompanyada del vicepresident Jordi Rodón i la tresorera Montse Ramon, va parlar-li de la situació del sector, de com afecta la pandèmia i el confinament municipal a la comercialització dels nostres productes, i de la necessitat de considerar el Mercat de Flor i Planta com a element estratègic per al futur del sector ornamental a Catalunya.

Aragonès va venir acompanyat de Damià del Clot, alcalde de Vilassar de Mar, Juli Fernández, delegat territorial de la Generalitat de Catalunya i Mònica Palacín, diputada per ERC.