El Mercat seguirà obert (tot i les noves restriccions)

COMUNICAT DEL MERCAT SOBRE LES NOVES MESURES RESTRICTIVES DEL GOVERN DE LA GENERALITAT EN RELACIÓ AL COVID-19 PER ALS PROPERS 15 DIES

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya romandrà OBERT en el seu horari habitual, els dilluns, dimecres i divendres de 8 a 13h, ja que som un MERCAT MAJORISTA PROFESSIONAL.

Pel que fa al confinament municipal dels caps de setmana, demà divendres 30 d’octubre, i també el proper divendres 6 de novembre, els nostres clients podran venir a Mercat vinguin d’on vinguin, sempre i quan s’acompanyin d’un certificat que especifiqui que es desplacen per motius laborals.

Cal que totes les empreses certifiquin les jornades dels seus treballadors conforme estan realitzant activitat laboral, per tal que puguin acudir a carregar-descarregar, vendre, comprar i operar al Mercat. Emeteu-vos també els certificats d’autoresponsabilitat per a fer qualsevol tipus de desplaçament: https://certificatdes.confinapp.cat/#/

Així mateix, fer-vos saber que des de presidència, na Mercè Martínez està en contacte permanent amb els responsables d’Agricultura de la Generalitat de Catalunya per resoldre tots els dubtes que puguin sorgir sobre l’activitat del nostre sector. Ja el dilluns, per aquest mateix motiu, es va enviar carta a la consellera d’Agricultura i a la directora general de Comerç demanant que en el marc del nou Estat d’Alarma es preservi l’activitat tant del Mercat com de les empreses del sector, des de magatzems majoristes, fins a centres de jardineria i floristeries.