In memoriam Sito Vilarrubla, president del Mercat

Sito Vilarrubla Rius, qui va ser president del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya des de l’any 2017 fins a la primavera d’aquest any 2020, ens va deixar ahir, 10 d’agost, després d’una llarga malaltia.

Vilarrubla, qui dissabte vinent hauria fet 67 anys, era el gerent i l’ànima de Mil Flors, una empresa familiar importadora i comercialitzadora de flor tallada, que fundà ell mateix fa més de 30 anys. Una empresa que va crear i va fer créixer partint d’un treball dedicat i apassionat, establint el servei d’autovenda i distribució de flor per tot Catalunya, amb una atenció directa i professional al client.

Fill del barri de Poblenou, com a ell li agradava recordar, va escapar-se de ben jove de casa per començar a treballar i, amb la majoria d’edat i l’obtenció del carnet de conduir, ja es va posar a fer de repartidor. En conèixer el món de la flor, va veure les oportunitats que aleshores, als anys 80, oferia el nostre sector, i va començar la seva singladura comprant gènere al Mercat i a proveïdors internacionals i venent a floristeries de tot el territori, erigint amb el temps una destacable flota pròpia de camions.

Afable, de tracte fàcil, però ferm en els negocis, Sito Vilarrubla era un exemple extraordinari d’un self-made man, un home fet a si mateix.

Descansi en Pau.