L’horari de la Venda Directa és de 8 a 13 hores

Tot i que el calendari del Mercat preveia un altre horari, la situació excepcional pel Covid-19 ens porta a mantenir l’horari de 8 a 13h fins a nou avís!

La Venda Directa del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya seguirà obrint de 8 a 13h durant l’estiu. Entenem que és l’horari més adequat al període en què ens trobem, el que ofereix millor servei a la majoria dels nostres clients i el que compleix amb els requeriments de funcionament que comporta el marc de prevenció del Covid-19 en el qual ens trobem.

Així doncs, es mantindrà l’horari de Mercat que es va estipular el passat 22 de maig, i no es modificarà fins a nou avís.

Altres serveis

Aquells que no puguin venir a comprar en aquest horari d’obertura, poden fer ús dels serveis comercials, del Mercat Mòbil o acordar amb els seus proveïdors el lliurament del gènere mitjançant el servei de guarderia.