El 23 de juliol celebrem una diada especial de la Rosa i el Llibre

El Gremi de Floristes impulsa, juntament amb el Gremi de Llibreters, una jornada festiva d’estiu amb la rosa com a protagonista

El proper 23 de juliol celebrarem una Diada de la Rosa i el Llibre ben especial. Després d’una primavera en què l’Estat d’Alarma i el confinament ens van privar de gaudir de Sant Jordi, el Gremi de Floristes i el Gremi de Llibreters organitzen a pobles i ciutats de Catalunya un esdeveniment per recuperar l’esperit d’aquesta festa.

En un comunicat del mateix Gremi s’explica que “els principals objectius de la jornada són d’una banda brindar a la ciutadania l’oportunitat de viure i gaudir una de les celebracions més emblemàtiques de la nostra cultura, Sant Jordi, que a causa del confinament de la població durant la pandèmia de la Covid-19, no va poder ser una realitat completa, i d’altra banda ajudar al nostre sector a la recuperació econòmica després de l’aixecament de l’estat d’alarma”.

Malgrat el 23 de juliol sigui una data peculiar per a l’organització d’esdeveniments amb la flor com a protagonista, el Gremi assegura que “estem treballant per a què sigui un gran èxit i sigui viscut com un Sant Jordi d’estiu”, i remarquen el fet que “desitgem comptar amb la col·laboració i participació de tot el sector”.

Per a informació més concreta cal contactar amb el Gremi de Floristes: gremi@floristes.cat o al Tel. 934 616 453