Dins el Mercat… sempre identificat!

Quan vinguis a comprar al Mercat, porta sempre ben visible el teu carnet de comprador, et garantirà l’accés a les nostres parades de flors, plantes i complements

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya som un mercat majorista professional i com a tal, només autoritzem l’entrada a aquelles persones que acreditin que es dediquen professionalment a la venda dels nostres productes.

Si ets florista, jardiner, paisatgista o tens un comerç on se’t permet vendre flors i plantes, registra’t a Informació per obtenir el carnet que et permeti entrar al Mercat. I si ja estàs registrat/da, no t’oblidis d’anar actualitzant les teves dades cada any.

I és que no es permetrà l’accés al recinte si no es compta amb el carnet de comprador.

*Si passes per Informació, et regalarem la cinta per penjar el carnet!