La Venda Directa obrirà a les 8h. del matí

A partir de divendres 22 de maig, la Venda Directa del Mercat amplia el seu horari, avançant la seva obertura a les 8h del matí. D’aquesta manera, L’HORARI DEL MERCAT SERÀ ELS DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES, DE 8 A 13 HORES, FINS A NOU AVÍS.

S’ha pres la decisió d’ampliar l’horari com a mesura d’urgència per millorar l’atenció a la gran afluència de clients que esteu venint aquests dies i en resposta als vostres comentaris respecte les dificultats d’accés, les llargues esperes i cues per accedir al recinte. 

Se seguirà duent a terme un estricte control de l’aforament, permetent-vos l’accés als compradors de manera ordenada i respectant l’ordre de cua d’acord a la vostra arribada.

També ens veiem obligats a seguir mantenint les mesures de seguretat i sanitàries que ens demana la normativa per l’Estat d’Alarma pel Covid-19, i així és totalment OBLIGATORI L’ÚS DE MASCARETA i el manteniment de distàncies interpersonals. Sabem que són mesures incòmodes, però la salut de tots, clients, socis i usuaris de parada, passa per davant de qualsevol altra qüestió.