Tothom en marxa!

El dilluns 4 de maig es va iniciar la FASE 0 de la desescalada, la que ens prepara per al desconfinament progressiu. I amb ella, la possibilitat de reobrir les floristeries i els petits centres de jardineria.

L’obertura d’establiments s’ha de fer amb certes condicions per a garantir la seguretat tant dels venedors com dels clients, com és la petició de cita prèvia per anar a comprar o a recollir un encàrrec, i també amb mesures sanitàries de seguretat. No és com voldríem obrir les nostres botigues, però és una manera de recomençar i aixecar la persiana de nou.

Afrontem doncs aquesta etapa amb optimisme, que estem en plena primavera!

La gent gaudeix ara més que mai de balcons, terrasses i jardins i són moltes les ganes d’omplir-los dels mil colors de flors i plantes.

És doncs el moment d’activar-nos i oferir-los el què necessiten! Petúnies, margarites, geranis, surfínies, plantes aromàtiques, cardenals, alegries, dipladènies, begònies, verbenes… i per què no un bouquet de flors variat o un centre de plantes per a l’interior?

Així que… posem-nos en marxa!