Mesures sanitàries i de seguretat del Mercat pel Covid-19

La reobertura de la Venda Directa del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya dins el marc encara de l’Estat d’Alarma estatal decretat el passat 14 de març, contempla la posada en pràctica d’una sèrie de mesures de seguretat i sanitàries en prevenció pel Covid-19.

Aquestes MESURES SANITÀRIES són:

Per als paradistes:

  • S’ha d’utilitzar mascaretes i guants durant tota l’activitat dins el Mercat. Després de cada client, cal rentar-se amb gel hidroalcohòlic o canviar-se els guants. (Recordem que qualsevol objecte pot estar contaminat. És necessari rentar-se les mans després d’haver tocat qualsevol superfície o utilitzat qualsevol objecte -per exemple, el telèfon móbil-).
  • S’ha de disposar de guants d’un sol ús per oferir als clients o bé solució hidroalcohòlica.

Per als compradors:

  • Cal utilitzar mascaretes i guants durant tota l’activitat dins el Mercat.
  • No es permetrà tocar els productes, excepte que se li hagin ofert guants d’un sol ús per fer-ho o solució hidroalcohòlica.
  • S’ha de respectar la distància de 2 metres entre persones i esperar el torn formant una cua de manera que només hi hagi 1 persona a primera línia de la parada.
  • S’ha d’evitar l’ús dels telèfons mòbils durant la compra.

Així mateix, s’ha establert una modificació dels accessos a la Venda Directa del Mercat, i durant aquest període, l’entrada serà exclusivament per la porta G i hi haurà dues sortides per les portes C i V (dels verds).

Esperem comptar amb la col·laboració de tots els socis i clients per a poder desenvolupar correctament l’activitat de venda directa i començar a recuperar, així, la nostra normalitat.