El Mercat reobrim la Venda Directa el dilluns 27 d’abril

El Mercat de Flor i Planta reobrirem les portes de la Venda Directa el proper dilluns 27 d’abril, després d’haver rebut l’autorització formal de la Generalitat de Catalunya i acollint-nos a les directrius específiques del Pla PROCICAT.

La Venda Directa obrirà en HORARI REDUÏT, de 9 a 13 hores, el DILLUNS, DIMECRES I DIVENDRES, i ho farà permetent l’accés regulat dels clients per la porta G i la sortida per la porta dels Verds. A més, es controlarà que l’aforament no superi en cap cas 1/3 del permès dins la nau.

Per a poder desenvolupar l’activitat de venda, serà imprescindible complir amb una sèrie de MESURES SANITÀRIES DE SEGURETAT:

Per als paradistes:

  • S’ha d’utilitzar mascaretes i guants durant tota l’activitat dins el Mercat. Després de cada client, cal rentar-se amb gel hidroalcohòlic o canviar-se els guants. (Recordem que qualsevol objecte pot estar contaminat. És necessari rentar-se les mans després d’haver tocat qualsevol superfície o utilitzat qualsevol objecte -per exemple, el telèfon mòbil-).
  • S’ha de disposar de guants d’un sol ús per oferir als clients o bé solució hidroalcohòlica.

Per als compradors:

  • Cal utilitzar mascaretes i guants durant tota l’activitat dins el Mercat.
  • No es permetrà tocar els productes, excepte que se li hagin ofert guants d’un sol ús per fer-ho o solució hidroalcohòlica.
  • S’ha de respectar la distància de 2 metres entre persones i esperar el torn formant una cua de manera que només hi hagi 1 persona a primera línia de la parada.
  • S’ha d’evitar l’ús dels telèfons mòbils durant la compra.

Esperem comptar amb la col·laboració de tots els socis i clients per a poder desenvolupar correctament l’activitat de venda directa i començar a recuperar, així, la nostra normalitat. Ens en sortirem!