1 de maig, OBERT

Divendres 1 de maig, Festa del Treball, la Venda Directa del Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya romandrà oberta en horari de matí, de 9 a 13 hores.

Així doncs, es farà un Mercat Extraordinari per tal d’atendre els nostres clients de cara a la provisió de flors, plantes i complements per satisfer la demanda del Dia de la Mare, que s’esdevé diumenge 3 de maig.

Cal recordar que, pel fet que encara ens trobem en el marc de l’Estat d’Alarma pel Covid-19, el Mercat funciona amb un seguit de mesures sanitàries, com són l’obligació d’utilitzar guants i mascareta sanitaris, respectar les distàncies de seguretat, i la neteja freqüent de les mans amb sabó o gel hidroalcohòlic.

També com a mesures de seguretat, els accessos a la nau de Venda han quedat reduïts a una entrada exclusiva per la porta G i a dues sortides a les portes C i V (dels verds).

Es prega la màxima col·laboració de socis i clients en respectar aquestes mesures.