COMUNICAT: La Venda Directa del Mercat romandrà tancada fins a nou avís

En relació a l’Estat d’Alarma decretat pel Govern i d’acord a les indicacions de la Generalitat de Catalunya per tal de fer front a la pandèmia de COVID-19 que està afectant la població, el Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya tanquem la nostra activitat de venda fins a nova ordre.

Prenem aquesta mesura per responsabilitat social i sanitària i ens sumem a la crida per a un confinament responsable, ja que considerem que el moviment que genera la Venda Directa, en la que entren en relació socis, usuaris de parada i clients pot incrementar la transmissió del virus COVID-19. 

Per ara, el contacte amb el Mercat es pot dur a terme de dilluns a divendres, de 8 a 16 hores mitjançant el Tel. 937 500 000, el correu electrònic mercatflor@mercatflor.cat i les xarxes socials pròpies, des de les quals s’anirà informant de la situació en la mesura que es pugui.

Disculpeu les molèsties.