Un any més, el Mercat FEM PRIMAVERA!

El proper DIMECRES 11 DE MARÇ donarem la benvinguda a la nova temporada primaveral amb una gran festa que volem compartir amb tu.

Una celebració en què no hi faltarà de res: grans promocions, tallers, una demostració de floristeria… i en la qual et convidem a esmorzar, dinar i berenar!

Descomptes del 15% en totes les compres

FEM PRIMAVERA serà una jornada en què la Venda Directa obrirà de manera continuada entre les 9 i les 17 hores, i en la qual t’oferirem un descompte del 15% sobre totes les teves compres, ja siguin de flor, planta o complements (Consulta AQUI les bases). A més, moltes parades comptaran amb ofertes especials en els seus productes.

Aprofita per formar-te: Tallers i demostracions gratuïts

Al matí podràs participar en un taller de floristeria que impartirà Dídac Pérez de l’escola SMILAX. La idea és que agafis idees de cara a Sant Jordi i el dia de La Mare. Serà un taller gratuït, però com que les places són limitades, cal que t’hi inscriguis abans a Informació tot omplint un petit formulari.

També al matí, a les 11h, el GREMI DE FLORISTES ens oferirà una interessant formació que sota el títol Quina és la millor xarxa social per promocionar el teu negoci? buscarà ajudar-nos a ser més competitius en els nostres negocis, i on ens presentarà un ambiciós projecte que vol dotar les floristeries de webs personals de qualitat per incrementar la seva presència a Internet.

A la tarda, SMILAX ens farà una demostració d’art floral per mostrar-nos les tendències d’aquesta primavera i preparar les seves principals campanyes.

I et convidem a dinar!

Per tal que gaudeixis del dia sense presses, que puguis comprar amb temps i participar de les diverses activitats, el Mercat hem previst convidar-te a esmorzar, dinar i fins i tot berenar. Només caldrà que, el mateix dia 11, recullis el teu tiquet a Informació.

Oi que vindràs? T’hi esperem!