Fem els Tres Tombs més florits de Catalunya

El Mercat de Flor i Planta participem de nou en l’organització dels Tres Tombs de Vilassar de Mar, que es faran el proper dissabte 18 de gener.

En aquesta tradicional festa en honor de Sant Antoni Abad, impulsada per l’Agrícola de Vilassar i en la qual el Mercat pren part activament aportant les flors i plantes per als guarniments, es preveu que hi participin al voltant de 25 carros, carrosses i carruatges, així com una cinquantena de cavalls amb els seus genets. I, com a terra de floricultors i horticultors ornamentals, Vilassar de Mar vol diferenciar-se esdevenint els “Tres Tombs més florits de Catalunya”.

La festa començarà a les 10h del matí, amb un esmorzar-botifarrada amb tots els assistents i una exposició dels carros i animals participants a les instal·lacions del Mercat de Flor i Planta. Posteriorment, a les 12h es faran els tradicionals Tres Tombs, amb una rua que recorrerà diferents carrers del municipi.

DIADA DE GERMANOR DELS SOCIS DEL MERCAT

El Mercat convertirem aquest dia en una DIADA DE GERMANOR en la qual a més d’estar convidats a esmorzar, els socis i amics del Mercat podreu venir a dinar i ballar (farem discoteca al vestíbul fins les 22h)

L’esmorzar és gratuït, mentre que el tiquet del dinar al Restaurant Jardimar té un preu de 15€/persona (cal confirmar l’assistència abans de divendres).

Consulta AQUÍ les recomanacions per gaudir adequadament de la Festa dels Tres Tombs.