Mercat Mòbil, el nou servei per atendre petites comandes

El Mercat de Flor i Planta Ornamental de Catalunya posem en marxa un nou servei, el MERCAT MÒBIL.

Es tracta d’un servei de transport ràpid, pensat per atendre les petites comandes dels nostres clients i que es durà a terme amb la pròpia furgoneta del Mercat. Una galleda de flor, unes caixes d’algunes plantes o algun complement que el client requereixi i no pugui venir a buscar personalment són les mercaderies per les quals està pensat aquest nou servei.

EL MERCAT MÒBIL SERÀ GRATUÏT ELS MESOS D’AGOST I SETEMBRE,  finançat amb els pressupostos de promoció del Mercat.

A partir d’octubre, el servei funcionarà d’acord a unes tarifes determinades.

Per demanar un servei de MERCAT MÒBIL heu de contactar amb JIMMY al telèfon 634 662 841.

El mateix JIMMY s’encarregarà de recollir el gènere a les parades i portar-lo als clients. Ell, en cap cas, cobrarà el gènere, que s’ha de liquidar amb el seu venedor, ja que la seva única responsabilitat recau en el cobrament del desplaçament.

Per a més informació, contacteu amb oficines del Mercat, al Tel. 93 750 00 00.